Suurtehoimurointi Porvoo

Joustava ja täsmällinen kumppani

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518

SUURTEHOIMUROINTI

Suurtehoimurointi on nopea ja helppo ratkaisu, kun haluat parantaa lämmöneristävyyttä, rakenteisiin lisätään talotekniikkaa tai vanhat eristeet sisältävät epäpuhtauksia. Imurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Poistamme työkohteesta vanhat purut, kutterilastun, erilaiset maa-ainekset, turpeen, hiekat ja savet tehokkaasti ja pölyttömästi!

Vanhojen eristeiden poistoon ehdottomasti kustannustehokkain menetelmä on suurtehoimurointi. Työ on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön ja jäte saadaan valmiiksi säiliöön, josta se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan. Hoidamme imurointijätteen toimituksen ympäristöystävillisesti loppusijoituspaikkaan. Sinun ei tarvitse huolehtia projektin eri vaiheista, vaan hoidamme projektin kaikki vaiheet. Helppoa ja vaivatonta!

Kotitalouksien on mahdollista saada työstä myös kotitalousvähennys.

Suurtehoimurilla voidaan imuroida myös tuhkaa hakelaitosten kattiloista. Suurtehoimuri mahdollistaa jätteen imuroinnin suoraan säiliöön, jolloin ei tarvita erillisiä roskalavoja. Imuroinnin jälkeen jäte kuljetetaan lopulliseen sijoituspaikkaan.

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurimme ovat kapasiteetiltaan markkinoiden tehokkaimpia - uusimmassa suurtehoimurissa ilmamäärä on jopa 9 000 m3/h.

Tehokkaan kalustomme sekä ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta työ sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Säästät selvää rahaa.

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518